Predavanje Jasenke Gudelj “Arhitektura Labina u svjetlu arhivskih vrela”

U srijedu, 14. veljače 2018. u 18 sati u Državnom arhivu u Pazinu Jasenka Gudelj održat će predavanje “Arhitektura Labina u svjetlu arhivskih vrela”.

 

 

—-

 

Javno predavanje izv. prof. dr. sc. Jasenka Gudelj

 

 

Dana 14. veljače 2018. u 18 sati u Državnom arhivu u Pazinu izv. prof. dr. sc. Jasenka Gudelj održat će predavanje na temu Arhitektura Labina u svjetlu arhivskih vrela.

 

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

 

O predavaču:

 

 

Izv. prof. dr. sc. Jasenka Gudelj diplomirala je povijest umjetnosti i talijanistiku. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu obranila je znanstveni magisterij iz povijesti umjetnosti. Doktorirala je pri School for Advanced Studies te joj je zbog međunarodne vrijednosti njene disertacije dodijeljena titula Doctor Europaeus. Tijekom poslijediplomskog studija usavršavala se na Warburg Institute u Londonu, Centro Studi Andrea Palladio u Vicenzi te na Università di Pavia. Postdoktorski se usavršavala na University of Pittsburgh, SAD. Radi kao izvanredna profesorica na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Glavno područje njezina znanstvena istraživanja je povijest umjetnosti, arhitektura te klasična tradicija. Izlagala je na domaćim i međunarodnim znanstvenim skupovima, objavila preko trideset znanstvenih radova. Uredila je nekoliko zbornika radova sa znanstvenih skupova.

 

 

Pozivnica:

 

https://www.dapa.hr/images/stories/obavijesti/Javno_predavanje_Gudelj/pozivnica_web.pdf

 

 

Izvor: https://www.dapa.hr/index.php/obavijesti

 

 

Odgovori