Predstavljanje knjige Nikole Čolaka “Hrvatski pomorski regesti – regesti marittimi croati” u Puli

Odsjek za povijest Filozofskog fakulteta u Puli, Državni arhiv u Pazinu i Odsjek za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu organiziraju predstavljanje knjige Nikole Čolaka „Hrvatski pomorski regesti – Regesti marittimi Croati“ (3. sv., Split 2017).

 

 

 

 

Najava Tribine Odsjeka za povijest – predstavljanje knjige Nikole Čolaka Hrvatski pomorski regesti – Regesti marittimi Croati (3. svezak)

 

 

Poštovani, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Tribinu Odsjeka za povijest Filozofskoga fakulteta u Puli. Odsjek za povijest, državni arhiv u Pazinu i Odsjek za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu organiziraju predstavljanje knjige Nikole Čolaka Hrvatski pomorski regesti – Regesti marittimi Croati (3. svezak), Split 2017.
 

Predstavljanje će se održati u petak 8. prosinca 2017. godine u 12 sati u Dvorani Slavka Zlatića na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli (Ivana Matetića Ronjgova 1, prizemlje).

 

 

O knjizi će govoriti professor emeritus Miroslav Bertoša s Odsjeka za povijest Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Puli, doc. dr. sc. Elvis Orbanić ravnatelj Državnog arhiva u Pazinu te urednica knjige Zrinka Podhraški Čizmek, doktorandica na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

 

 

Izvor: https://ffpu.unipu.hr/ffpu/novosti?@=2edlb#news_106893

 

 

 

 

Odgovori