Predstavljanje knjige Josipa Vrandečića „Zadarski nadbiskup Minuccio Minucci i njegova jadranska misija“

Predstavljanje knjige Josipa Vrandečića „Zadarski nadbiskup Minuccio Minucci i njegova jadranska misija“ bit će u utorak, 5. prosinca 2017. u 19 sati u Kneževoj palači u Zadru.

 

 

 

Pozivamo vas na predstavljanje knjige Josipa Vrandečića Zadarski nadbiskup Minuccio Minucci i njegova jadranska misija. Predstavljanje knjige, uz Sveučilište u Zadru, priređuju Zadarska nadbiskupija i Leykam International u utorak, 5. prosinca 2017. s početkom u 19 sati u Kneževoj palači u Zadru.

 

O knjizi će govoriti izv. prof. dr. sc. Ante Bralić, pročelnik Odjela za povijest Sveučilišta u Zadru, prof. dr. sc. Marko Trogrlić s Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, mr. sc. Eugenia Ehgartner iz Leykam Internationala i autor knjige prof. dr. sc. Josip Vrandečić, ujedno i nastavnik na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu.

 

Radujemo se vašem dolasku.

 

 

Izvor:

http://www.unizd.hr/novosti/view/articletype/articleview/articleid/14594/predstavljanje-knjige-josipa-vrandecica-zadarski-nadbiskup-minuccio-minucci-i-njegova-jadranska-misija

 

 

Odgovori