RADIONICA: Umrežavanje glazbom u ‘dugom 19. stoljeću’: pripreme

Radionica će se održati 23. listopada 2017. u multimedijskoj e-učionici Knjižnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu, a uvodno izlaganje “Izazovi historiografskog istraživanja umrežavanja u Habsburškoj Monarhiji XVIII i XIX stoljeća (pregled)” imat će Ivana Horbec.

 

 

 

 

Odsjek za povijest hrvatske glazbe, Zavoda za povijest hrvatske književnosti, kazališta i glazbe HAZU

 

 

23. listopada 2017., od 9:30-17:00 sati u Multimedijskoj e-učionici Knjižnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Strossmayerov trg 14, Zagreb, održat će se Radionica: Umrežavanje glazbom u ‘dugom 19. stoljeću’: pripreme.

 

 

NETMUS19 projekt započeo je tek 1. ožujka 2017. Stoga je namjera ne samo pokazati neke početne rezultate istraživanja i okvire baze podataka, već pozvati goste koji će prikazati neke studije slučaja u umrežavanju kako su ih sami postavili i analizirali u vlastitim istraživanjima. Njihov prilog kao ii z toga slijedeća diskusija trebali bi ukazati na neke važne momente, postupke i metodologije koje bi potakle i naše istraživanje i obogatile bazu podataka koja je vezana uz ličnosti, njihova djela i pojmove.

 

 

POZIVNICA
http://info.hazu.hr/upload/File/Kal17/17_netmus19—pozivnica.pdf

 

PROGRAM
http://info.hazu.hr/upload/File/Kal17/17_netmus19—PROGRAM-ZA-WEB(1).pdf

 

NETWORKING KNJIŽICA
http://info.hazu.hr/upload/File/Kal17/17_Networking-knjizica-za-web(1).pdf

 

 

Izvor: http://info.hazu.hr/

 

 

 

 

Odgovori