Održano predavanje Rudija Klanjšeka „Čimbenici emigracije mladih u Jugoistočnoj Europi“

Na Sveučilištu u Zadru održano je 16. listopada 2018. predavanje sociologa Rudija Klanjšeka „Čimbenici emigracije mladih u Jugoistočnoj Europi“ u kojem su izneseni glavni čimbenici emigracije iz komparativnog istraživanja mladih iz 2018. godine (Youth Studies Southeast Europe 2018.).

 

 

Gostujuće predavanje „Čimbenici emigracije“ – prof. dr. sc. Rudi Klanjšek

 

 

Prof. dr. sc. Rudi Klanjšek održat će javnosti otvoreno predavanje naslova „Čimbenici emigracije mladih u Jugoistočnoj Europi“. Predavanje će se održati u utorak 16. 10. 2018. godine s početkom u 19 sati u predavaonici 121 zgrade Sveučilišta na Rivi.

 

Predavanje se bavi aktualnom temom emigracije mladih iz Jugoistočne Europe, s posebnim osvrtom na Hrvatsku. Predavač će iznijeti glavne čimbenike emigracije iz komparativnog istraživanja mladih iz 2018. godine (Youth Studies Southeast Europe 2018.).

 

Prof. dr. sc. Rudi Klanjšek izvanredni je profesor na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mariboru.

 

Izvor:

 

http://www.unizd.hr/novosti/view/articletype/articleview/articleid/17383/gostujuce-predavanje-cimbenici-emigracije-prof-dr-sc-rudi-klanjsek

 

https://www.facebook.com/pg/SociologijaZadar/posts/

 

 

 

 

 

Odgovori