Predavanje Branimira Jankovića “Meandri hrvatske historiografije: razvoj, stanje, izgledi” u Sarajevu

Povodom početka rada Centra za historijska istraživanja (CeHIS) na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu u četvrtak, 18. 10. 2018. u 18 sati bit će održano predavanje Branimira Jankovića “Meandri hrvatske historiografije: razvoj, stanje, izgledi”.

 

 

Centar za historijska istraživanja | Predavanje dr. sc. Branimira Jankovića (Sveučilište u Zagrebu) na Filozofskom fakultetu u Sarajevu

 

Povodom početka rada Centra za historijska istraživanja (CeHIS) na Filozofskom fakultetu u Sarajevu će biti organizovano predavanje dr. sc. Branimira Jankovića sa Sveučilišta u Zagrebu o temi „Meandri hrvatske historiografije: razvoj, stanje, izgledi“. Predavanje će biti održano u četvrtak, 18. oktobra 2018. godine s početkom u 18:00 sati u sali 30 (Mali amfiteatar).

 

Ovim predavanjem Centar za historijska istraživanja zvanično počinje svoj rad kao najmlađa podorganizaciona jedinica Centra NIRSA.

 

Plakat

 

Izvor i dodatne informacije:

 

https://www.ff.unsa.ba/index.php/bs/aktuelnosti-sidebar1/5671-centar-za-historijska-istrazivanja-predavanje-dr-sc-branimira-jankovica-sveuciliste-u-zagrebu-na-filozofskom-fakultetu-u-sarajevu-aktuelnosti

 

http://ff.unsa.ba/index.php/bs/o-centru-za-historijska-istrazivanja-cehis

 

 

Odgovori