Predstavljanje knjige “Zanemarena baština – prostorne strukture sela u Hrvatskoj” i predavanje “Hrvatska obala na Jadranskoj izložbi u Beču 1913.”

U srijedu, 10. listopada 2018. u 19.30 u Galeriji Dulčić Masle Pulitika u Dubrovniku održat će se predstavljanje knjige “Zanemarena baština – prostorne strukture sela u Hrvatskoj”, a u 20.15 predavanje Jasenke Kranjčević “Hrvatska obala na Jadranskoj izložbi u Beču 1913.”.

 

 

Predstavljanje knjige “Zanemarena baština” u Dubrovniku

 

U srijedu 10. listopada 2018. u sklopu javnog predavanja  Hrvatska obala na Jadranskoj izložbi u Beču 1913. – urbanističko-arhitektonski i turistički osvrt održat će se i predstavljanje knjige Zanemarena baština. Prostorne strukture sela u Hrvatskoj, autorice dr. sc. Jasenke Kranjčević. Predstavljanje će se održati u Galeriji Dulčić MaslePulitika, Poljana Marina Držića 1 u Dubrovniku, s početkom u 19.30 sati. U predstavljanju će sudjelovati Stjepo Butijer, Ivica Kipre i Jasenka Kranjčević.

 

Izvor: https://www.srednja-europa.hr/uncategorized/predstavljanje-knjige-zanemarena-bastina-u-dubrovniku/

 

 

Pozivnica Zanemarena bastina Dubrovnik PREDSTAVLJANJE KNJIGE 2018

 

 

Pozivnica Dubrovnik PREDAVANJE 2018

 

 

Dodatne obavijesti:

 

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/vijesti/kultura/clanak/id/569317/quothrvatska-obala-na-jadranskoj-izlozbi-u-becu-1913quoti-quotzanemarena-bastina–prostorne-strukture-sela-u-hrvatskojquot-u-galerijinbspdulcic-masle-pulitika

 

 

 

Odgovori