Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država koja će se održati u Zagrebu od 6. do 8. prosinca 2018.

Poziv za prijavu znanstvenika i stručnjaka na međunarodnu konferenciju „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država” koja će se održati u Zagrebu 6.-8. prosinca 2018. godine u organizaciji Instituta za migracije i narodnosti (IMIN).

 

Suorganizatori konferencije su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Hrvatska matica iseljenika, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska gospodarska komora, Veleučilište Vern, Međunarodno Sveučilište Libertas, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski.

 

Međunarodni suorganizatori su: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u BiH, Institut za društveno politička istraživanja, Mostar- BiH, Ekonomski fakultet Univerziteta u Travniku- BiH, Departman za sociologiju Univerziteta u Nišu – Srbija, Inštitut za narodnotsna vprašanja, Ljubljana-Slovenija, Inštitut za slovensko izseljenstvo in migracije, Ljubljana-Slovenija, Institut regije Europa, Salzburg.

 

Rok za prijavu je 15. rujna 2018.

 

 

Pozivno pismo

 

 

http://www.imin.hr/vijesti/-/journal_content/56_INSTANCE_Yy6K/10156/221345

 

 

Odgovori